MÉZ ÁRAK 2015


Kedves Látogató, a 2015-ös méz ár alakulásáról jelenleg még nem tudunk beszámolni. A méhecskék még téli álmukat alusszák…
nem ám, a méhek nem alszanak télen, hanem rendíthetetlenül dolgoznak. Ha szeretnél bekukkantani a kaptárba és megtudni hová tűnnek és mit csinálnak télen a méhek, csak kattints ide. :)

 

A 2014-es méz árak:

Fajtamézek:

Akácméz: 2000 Ft / kg
Hársméz: 1600 Ft / kg
Napraforgóméz: 1400 Ft / kg

Mézkülönlegességek:

Propoliszos méz: 1000 Ft / 25 dkg

Méz rendelésért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár E-Mailben:

Csernavölgyi Méhészet

7355 Nagymányok
Telefon: 0036 70 / 702 55 90
E-Mail: csernamez@gmail.com

 Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület kezdeményezésének köszönhetően biztos lehet, benne, hogy Minőségi Magyar Termelői Mézet vásárol az üzletekben, amennyiben a képen látható emblémával ellátott üvegben levő mézet vásárolja meg.

magyar méz

magyar méz

 

Bátran vásároljon közvetlenül a lakóhelyéhez közel élő és dolgozó Méhésztől. Így teljesen biztos lehet, benne, hogy a megfelelő körülmények között termelt minőségi mézet fogyaszt. A Méhésztársak pedig szívesen válaszolnak kérdéseire és látják el jótanácsokkal- ha szerencséja van, még a méhészetbe is beleshet… 😉


2 Comments

  1. Postai úton lehetséges mézet rendelni?
    Előreutalva vagy paypal fizetéssel, hogy ne kelljen utánvétet fizetnem.
    A választ előre is köszönöm.

  2. Kedves Scholl4! Igen, szívesen elküldjük postai úton is a mézeket. Az előre utalás és a PayPal-os fizetés is megoldható. Részletekért és egyeztetésért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot (csernamez@gmail.com).